E mālama ana i ka hana hou, e hahai ana i ke au

Ma Malaki 14, 2023, ua komo ʻo Wuxi T-control i ka ʻelima ʻaha kūkā o ka Welded Pipe Branch o Kina Metal Materials Circulation Association.Ua kono ʻia ka hālāwai i nā ʻelele o nā ʻoihana paipu welded a me nā loea ʻoihana mai nā wahi a pau o Kina e hele mai, me ka manaʻo e kūkākūkā i nā pilikia a me nā manawa kūpono e kū nei i ka ʻoihana paipu welded a paipai i ka hoʻomohala olakino o ka ʻoihana.

Ma ka hālāwai, ua hoʻololi a kūkākūkā hohonu ka poʻe i komo i ke kūlana o kēia manawa o ka mākeke paipu welded, nā ʻano hoʻomohala ʻoihana, nā ʻenehana ʻenehana a me nā kumuhana ʻē aʻe, kaʻana like i kā lākou ʻike a me nā ʻike, a loaʻa nā kūkākūkā hohonu e pili ana i nā pilikia pili.
ʻAʻole i hāʻawi wale aku ka holomua o ka ʻaha kūkā i kahi paepae hui ākea no ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana, akā ua hoʻonohonoho pū i kahi ala kamaʻilio maʻalahi no nā ʻoihana ʻoihana, e hoʻonui hou i ka hoʻokūkū kumu a me ke kūlana mākeke o ka ʻoihana paipu welded o Kina.

Ma Malaki 15, 2023, e komo ʻo Wuxi T-control i ka "3rd China Welded Pipe Supply Chain High Level Forum" a me ka hālāwai makahiki o CFPA Welded Pipe Branch me ke kumumanaʻo o "Keeping the Righteousness and Innovation, Following the Trend and Making. Holomua".ʻO ka hālāwai makahiki kekahi o nā hana koʻikoʻi ma ka pane ʻana i ka "Outline of Building a Strong Quality Country" i hoʻopuka ʻia e ke Kōmike Kūlana o ka Communist Party o Kina a me ka ʻAha Moku'āina.Ma ke ʻano he ʻoihana ma ke kahua o ka pickling production, ua pane ikaika ʻo Wuxi T-control i ke kāhea aupuni e kūkākūkā a noiʻi i nā pilikia i ka hoʻomohala ʻana i ke kaulahao hoʻolako o nā paipu welded, a me ka paipai ʻana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kaulahao ʻoihana, ka hoʻolako ʻana i ke kaulahao optimization. a me ka hoʻohālikelike.

Manaʻo ʻo Wuxi T-control e kaʻana like i nā ʻike a me ka hoʻololi ʻana i nā manaʻo me nā loea ʻoihana, nā ʻoihana a me nā alakaʻi, a me ke kūkākūkā ʻana i nā pilikia a me nā manawa kūpono i ka ʻoihana.Ma o kēia ʻaha kūkā, e hoʻonui ʻo Wuxi T-control i kona hoʻomaopopo ʻana i nā pono hoʻohui o ka upstream a me lalo o ke kaulahao ʻoihana paipu welded, kūkulu i kahi kaiaola kaiaola paʻa welded paipu hou, a kōkua i ka hoʻokele waiwai o Kina e hoʻololi a hoʻonui mai ka nui a ikaika. .Ma ka manawa like, ke nānā nui nei ʻo Wuxi T-control i ka hoʻokumu ʻana i ka launa pū ʻana me nā ʻoihana ʻē aʻe a me nā hui ma kēia ʻaha kūkā a hāʻawi i nā haʻawina nui i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana paipu kila welded o Kina.


Ka manawa hoʻouna: Mar-14-2023